Leren van anderen: een training of workshop is de manier om kort en intensief met een concrete vraag aan de slag te gaan. Bovendien is het fijn te ontdekken dat je niet de enige bent die ergens mee rondloopt.

Geef je zelfvertrouwen een boost
Heb je vaak negatieve gedachten over jezelf? Vergelijk je jezelf altijd met een ander? Overweeg dan een zelfbeeldtraining. Hierin gaan we in op de onderliggende oorzaken en onderzoek je persoonlijk op welke punten dit effect heeft. Je leert omgaan met negatieve gedachten en ontdekt hoe je een positiever zelfbeeld kunt ontwikkelen. Je leert te geloven en vertrouwen op je eigen kracht. Overtuig jezelf!

Vaardiger door het sociale verkeer
Zeg je vaak ja, terwijl je nee bedoelt? Denk je dat anderen niet op jouw mening zitten te wachten? Ben je van slag als iemand kritiek op je heeft? Dan kan het helpen om je ‘sociale harnas’ te versterken. In deze training onderzoek je waar belemmeringen vandaan komen en leer je hiermee om te gaan. Het is een training met lekker veel oefeningen, waardoor je manieren leert om met anderen om te gaan op een manier die bij jou past.

Goed om te weten:

  • Maximaal zes personen per groep. Zo blijft er voldoende individuele ruimte en voor het van ervaringen.
  • Zelfbeeldtraining: 12 avonden
  • Training ‘sociale vaardigheden’ 6 avonden

Informeer naar de data waarop nieuwe groepen starten.